Usluge

Dekorativni radovi

ottocento, antika, etnika, afrika, art color, arabesqa, travertino.....

dekoratvna tehnika antika


Dekorativne Tehnika Antika Nova Color,

 U zavisnosti od potrebe i zelje kao i ukusa investitora mozemo kombinovati razlicite teksture i linije dekorativnih tehnika sto nam opet omogucavaju raznovrsni proizvodjaci, kao sto su: Oikos, Casati, Nova Color, Jub, San Marco.

 

Neka i vasi zidovi ozive.

 

art color-jub
Art color
tapet
Jufix
dekorativna tehnika-jufix
Dekor

 

Fasadni radovi

Demit sa stiroporom i stirodurom, bavalit, silikatni, zaribani,...

fasadni radovi


Fasadni izolacioni materijal,
Troskovi grejanja u prosecnom domacinstvu, zbog visokih cena energije, danas dostizu do  50% ukupnih troskova za utrosenu energiju. Minimalna debljina toplotno izolacionog materijala (stiropora, neopora, stirodura) moze sniziti troskove grejanja cak do 40%. Fasadni izolacioni materijal je jedan od najvaznijih elemenata svakog doma jer ga stiti od padavina: snega, kise, mraza i daje mu zeljeni estetski izgled.

antika
Antika
akril dekor
Akril dekor
jubolit
Jubolit

 

Gipsani radovi

Pregradni zidovi, spusteni plafoni, skrivaci svetla, izolacija

spusteni plafoni-gipsane lajsne


Spusteni plafon,Pregradni zid

Spusteni plafoni se rade iz vise raloga kao sto su: prikrivanje cevi ili razlicitih kablova, smanjivanje visine prostora, prikrivanje betonske grede, postavljanje zvucne ili toplotne izolacije, ali uglavnom razlog spustanja plafona je estetske prirode. Najveci razlog za spustene plafone je postavljanje rasvete jer spusteni plafoni mu pruzaju mogucnost da se rasveta postavi na takav nacin da se da akcenat odredjenom delu prostora, da li to bio centralni deo sobe ili zida ili pak odredjenog dela namestaja, parketa i slicno.

 

gipsani radovi
Spusteni plafoni
spusteni plafoni
Radovi u toku
smirglanje zidova
Smirglanje

 

Gletovanje i krecenje akrilnim bojama

moleraj akrilnim bojama je zahtevniji, daje cak do 30 puta tanji sloj od poludisperzije,

krecenje akrilnim bojama


Priprema povrsine,
Priprema povrsine za akrilne boje se vrsi pod jakim osvetljenjem kako za smirglanje tako i za gletovanje i krecenje, samim tim podrebno je vise vremena i vise truda za rad u odnosu na poludisperziju, rezultat toga je: bolje razlivanje boje na zidu, zidovi sporije skupljaju prasinu, otporni su na mokro pranje te lepsa struktura zida. Moguce je  toniranje u tamnim tonovima.

farbanje
Dekorativno krecenje
farbanje zidova
Farbanje zidova
moleraj
Akrilne boje

 

Molerski radovi poludisperznim bojama


adaptacija stana


Svet oko nas nije u crno-beloj boji. Lep je i saren, nudi nam se u spektru raznih boja. Ljudsko oko moze da razlikuje najmanje 2000 raznih nijansi boja i njihove mnogobrojne, razlicite kombinacije. Zidne boje sada prodiru u novu dimenziju. Pored jedinstvenog kreativnog izgleda zida, boje nanesene jednom od dekorativnih tehnika, odlicno zasticuju zidove i ozivljavaju prostor. 

krecenje zidova
Krecenje zidova
krecenje
Poludisperzne boje
krecenje
Poslovni prostor