Sve objave

WEST 65 - renoviranje stana - tehnika Arhi Concrete + Beton

09.01.2018 Komentari: 0

WEST 65 - renoviranje stana - tehnika Arhi Concrete + Beton

Stambeno poslovni kompleks WEST 65 - Koncept kompleksa West 65 osmisljen je po uzoru na centar istorijskog dela grada, zonu oko Toplicinog venca, tako da se izmedju buducih 11 stambenih objekata, trznog centra i visenamenske kule formira splet malih ulica sa trgom i sa trgovinskim, ugostiteljskim i lokalima sa drugim pratecim sadrzajima.

MVC Mirkovic invest Gajeva 2-4

09.01.2018 Komentari: 0

MVC Mirkovic invest Gajeva 2-4

MVC INVEST je počeo sa izgradnjom novog stambenog objekta u ulici Gajeva 2-4 spratnosti - Po+ Su-+ P+ Gal+ 5+ Ps, koji ce svakako privući veliku pažnju svojim inovativnim i svežim arhitektkonskim konceptom i kvalitetnim materijalima ( Italijanska keramika I sanitarije, hrastov parket, aluminijumska stolarija, sobna vrata- puno drvo, ulazna vrata- italijanska sigurnosna vrata, ograde od kovanog gvožđa, lift- italijanska proizvodnja). U ponudi su stanovi od 44m² do 150 m² i garažna mesta uz doplatu. 

Travertino tehnika - Terasa - Novi Beograd

03.01.2018 Komentari: 0

Travertino tehnika - Terasa - Novi Beograd

Jedna od dekorativnih tehnika za uređenje prostora je i travertino tehnika. Boje se dobijaju savremenim tehnološkim procesima. Sa promenom materijala menjaju se i tehničke mogućnosti koje se vremenom sve više povećavaju. Naši profesionalni moleri pružaju uslugu dekorisanja prostora travertino tehnikom. 

Molersko gipsarski radovi - zgrada Bella Vista

20.12.2017 Komentari: 0

Molersko gipsarski radovi - zgrada  Bella Vista

Zgrada na raskrsnici Bulevara Kralja Aleksandra i Bregalničke ulice. Urađeni razni molersko gipsarski dekorativni radovi.